fem visible el teu projecte o la teva idea

Treballem plegats per construir projectes coherents

http://www.ardit.cat/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_basket.svg

Comerços

Formen part del nostre dia a dia i dinamitzen l’entorn. Ens dirigim als comerços locals i de proximitat perquè davant les dificultats per la seva supervivència, cal que comuniquin.

http://www.ardit.cat/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/music_note_multiple.svg

Associacions

La tasca de les associacions i les entitats és essencial. Per això treballem per a elles; perquè considerem que necessitem fer-les visible, per a donar-les conèixer i donar-hi suport.

http://www.ardit.cat/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_case.svg

Empreses

Potser penses que la teva empresa no és prou gran perquè comuniqui. I és que encara que tinguis una empresa familiar, una cooperativa… la comunicació és clau per a posicionar-te i diferenciar-te.

http://www.ardit.cat/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_paperplane.svg

Innovadors

Ser innovador és una actitud, és sinònim de ser actiu. Justament l’inici és el moment de plantejar-se la personalitat de la teva marca o projecte. Les empreses noves, que innoven també comuniquen.

Quina és la metodologia d’Ardit?

Treballem plegats per fer una estratègia integrada

Investigació i anàlisi

El primer pas és el de la investigació. Analitzarem en quin punt et trobes i quins reptes ens podem plantejar per tirar endavant.

Definició d’una estratègia

Ens trencarem el cap per saber quina estratègia és la que s’adapta millor a tu, obtindrem un diagnòstic i unes recomanacions.

Pla d’acció i calendari

T’explicarem com s’implementarà l’estratègia. Et presentarem unes accions i un calendari regular perquè puguis posar-la en marxa.

Vull

Et sents identificat?

Els serveis d’Ardit

01. Estratègia de comunicació

T’escoltem per crear una estratègia comunicativa amb sentit i consonància amb el teu projecte o la teva marca. Analitzem, creem els missatges i et proposem un pla d’acció integrat.

02. Disseny gràfic

Ens agrada el disseny gràfic que representa valors i que transmet projectes de forma natural. El disseny ha de poder plasmar la teva essència perquè es reconegui i es valori.

03. Comunicació digital

Creiem en una comunicació a la xarxa que té en compte l’usuari. Ens agrada tenir clars els objectius i analitzar resultats. Gestionem xarxes socials, fem màrqueting online (SEO i SEM).

04. Desenvolupament web

Fem recerca per entendre el producte, els serveis i la seva personalitat però també tenim en compte l’usuari. Dissenyem i creem pàgines web segons el projecte, perquè cada marca necessita una visió única.

05. Fotografia i vídeo

Creem continguts visuals que donen sentit als teus projectes o la teva marca. Els vídeos i la fotografia coherents formen part de l’estratègia comunicativa de tots els projectes. Ens agrada explicar històries que interessen.

06. Organització d’esdeveniments

Preparar i posar en marxa un acte serveix per enfortir les relacions. Ens encarreguem de la preparació, execució i posada en escena del teu esdeveniment perquè el públic hi participi.

07. Il·lustració

A través de la il·lustració donem personalitat a projectes. Ens acostem d’una manera especial al nostre públic per a comunicar missatges interessants i personals. La marca obté un sentit especial i únic.

08. Integració de les noves tecnologies

Donem valor a les noves fromes de comunicar, en augment i necessàries sempre i quan es vetlli pels interessos dels usuaris. Per això donem suport i treballem la impressió 3D i col·laborem amb màpping.

09. Més que campanyes de publicitat

Sovint és necessari donar un impuls destacat a un projecte, poducte o servei. Per això mirem quines eines tenim a l’abast, quins són els objectius i posem en marxa la comunicació estratègica i creativa per a una bona campanya publicitària.

Vull veure la

feina feta

L’equip,

nosaltres