feliç Sant Jordi

Viure el Sant Jordi amb il·lustracions per reflexionar

Després de conèixer la llista de llibres més venuts per Sant Jordi, de veure les típiques imatges de la rosa i el llibre, potser tenim ganes de reflexionar sobre algunes temes que ens afecten. Des d’Ardit, aquests dies que han caigut amb la diada de Sant Jordi, hem fet il·lustracions sobre algunes de les qüestions que ens preocupen.

 

 

frankfurt dibuix il·lustració
dibuix tomàquet slowfood
Comandament play
pilota bàsquet dibuix

Comunicar és provocar debat

Hi ha temes que ens preocupen, que considerem que hauríem de posar sobre la taula per obrir debat. Justament, durant el dia de Sant Jordi els vam voler compartir a través d’il·lustracions.

Es tracta de qüestions que formen part del nostre dia a dia, són presents entre nosaltres i volem manifestar-les. Una d’aquestes qüestions és el debat sobre els usos de les noves tecnologies. Per això, a través de la il·lustració, representem una tauleta gràfica amb un signe negatiu al davant en contraposició a la imatge d’uns colors, aquests acompanyats per un signe positiu. Per a nosaltres, cal donar valor a la creativitat, destinar més temps a crear i limitar l’ús de les noves tecnologies per a situacions beneficioses. Aquest seria un dels exemples de tot el seguit d’il·lustracions.

Sant Jordi il·lustració

T’agradaria afegir alguna altra il·lustració?

Cadascú té la seva visió i la seva experiència. Ara que ja coneixes  alguns dels temes que ens qüestionem des d’Ardit, potser trobes a faltar alguna il·lustració, t’agradaria compartir-la?

Ens agrada que diguis la teva

Estratègia i Comunicació