Vols explicar-nos la teva iniciativa?

Hi ha persones inquietes, amb energia, amb ganes de fer un pas endavant. Persones que creen projectes, que treballen per fer-se un lloc amb el seu ofici. Que construeixen el seu futur laboral treballant amb les seves inquietuds. Ardit vol donar veu a aquests oficis, aquestes iniciatives laborals. Volem conèixer projectes laborals: creatius, humans, justos i identitaris amb el territori i la cultura.

creativitat idea
CREATIU

Hi ha projectes que neixen d’una empenta creativa, que es caracteritzen per desenvolupar idees singulars, que en definitiva, donen espai al talent creatiu.

projecte social
HUMÀ

Quan el component d’un projecte són les persones, quan es vetlla per la seva integració i el seu respecte llavors, parlem d’iniciatives que tenen en compte les persones.

alternativa econòmica
JUST

Perquè es fa una aposta per una manera de guanyar-se la vida que va més enllà de complir amb uns objectius, de competir a qualsevol preu per arribar a una meta.

cultura territori
IDENTITARI

Quan es té en compte el territori i l’entorn, quan es dóna prioritat a crear sense causar un impacte negatiu. Quan l’objectiu és la preservació del medi natural i cultural.

Volem crear una xarxa d’oficis i projectes laborals emancipadors

Hi ha talent, hi ha il·lusió i hi ha ganes de construir projectes diferents. És qüestió de fer-los visibles, de donar-los a conèixer, de posar llum a les iniciatives ètiques i creatives com també hem vist que existeixen a Euskadi amb el documental Gure kabuz ala hil.

Volem explicar aquestes histories, donar-les a conèixer perquè valorem la tasca que estan fent. Aquest és el nostre repte. Volem contactar amb persones amb iniciativa, que estan intentant fer allò que els agrada. Per això, si et sents identificat, si estàs construint un nou projecte, et volem conèixer! Escriu-nos i et donarem tots els detalls. I si saps d’algú que està tirant endavant un projecte d’aquestes característiques, fes-li arribar el nostre missatge! Gràcies! 

Alternativa empresarial oficis

Explica’ns el teu projecte

sense cap compromís

El teu nom*

El nom del teu projecte*

El teu correu electrònic*

Tens web, blog, pàgina de Facebook del teu projecte?

Què estàs fent?

Imatges del vídeo: Robert Marshall, Rémy Golinelli i Alessio Balza.
So: Jon & Roy.

Ens agrada que diguis la teva

Estratègia i Comunicació