campanya de sensibilització

   Sí, estàs davant d’un treball de Final de Grau que no hem pogut obviar perquè ens agrada la seva missió i perquè parla de la línia de treball d’Ardit o el que podrien considerar-se els inicis d’Ardit. Sobrepantalles.net és una iniciativa de l’Ajuntament de Granollers i respon a la creixent demanda d’un espai d’informació i reflexió sobre l’ús de les Noves Tecnologies. La feina que fa el portal és molt necessària i per això es va elegir aquest portal com a protagonista, per a desenvolupar una campanya de difusió i sensibilització per donar a conèixer la seva tasca.  

noves tecnologies Sobrepantalles

Dispositius mòbils

Les noves tecnologies es poden fer servir de forma beneficiosa per la societat per això s’opta per treballar-les com a canal de difusió i de mostrar que poden convertir-se en una bona eina.

Campanya participativa

Les campanyes que funcionen són aquelles que són vives, que creen debat i plantegen qüestions interessants. Es tracta de connectar usuaris que sovint queden dispersats i aïllats per l’ús de mòbils, tauletes…

Calendari d’accions

La campanya funciona per tot un seguit d’accions que busquen sensibilitzar. Per a una bona acollida entre el públic, sobretot en el públic que interessa, és necessari seguir els terminis i fer-ho en els moments establerts.

Foto projecte sobrepantalles Ardit

"Atreveix-te, pots gaudir del teu voltant" és un projecte innovador i valent. Una problemàtica cada cop més preocupant.

Jesús del Hoyo Tutor del Treball Final de Grau

És una bona iniciativa social, un projecte professional que es podria presentar als premis Laus.

Anna Calvera Membre del jurat Treball Final de Grau

Els programes de software lliure són els protagonistes

Justament si Sobrepantalles.net transmet informació perquè les persones fem un ús responsable de les noves tecnologies, un d’aquests usos són els que proporcionen els programes de software lliure. Tot el material de la campanya s’ha creat amb programes d’accés lliure.

campanya divulgacio noves tecnologies
Vols veure

més feina?

Ens posem en

contacte?