AGENDA CULTURAL

Tot va començar fa 15 anys quan la Marta Puig, l’Eva Ros i la Carme Paltor tenien una inquietud. Volien connectar el poble amb la seva oferta cultural, social i comercial. I d’aquí neix l’Espavila, una revista gratuïta que difon les activitats culturals i socials d’Esparreguera i que a més, fa d’altaveu del comerç local i de proximitat. L’Espavila serveix per estar al corrent de les activitats culturals de la vila i alhora es crea una plataforma de promoció pel comerç local i serveis de la zona. Al llarg d’aquests anys s’ha anat transformant i l’Espavila, que va començar sent un sol full, ara ja és un plec amb força pàgines. Des de 2015, Ardit és el responsable de l’Espavila.

foto Esparregeura Agenda Espavila

8.000 exemplars

A principi de cada mes, és fàcil veure una pila de revistes als bars, restaurants, botigues i establiments d’Esparreguera, Martorell, Olesa, Abrera, Collbató i El Bruc. Ràpidament, aquesta pila de revistes comença a disminuir perquè passa de ma en ma, hi ha qui se l’emporta a la feina, a casa…

Promoció del comerç

Si alguna cosa ens agrada, és que la publicitat de l’Espavila serveix per a donar visibilitat als comerços locals i de proximitat de les nostres viles que a vegades resulten ser desconeguts. Creiem en la publicitat sincera, que és transparent. No ens agrada la publicitat que enganya o confon.

Destacar el patrimoni

Les festes, les activitats i els actes que es celebren durant l’any als pobles són els que tenen espai a l’Espavila. Enfoquem la revista a destacar el patrimoni identitari per relacionar-lo amb l’oferta cultural, social i econòmica de la zona.

Espavila notícies Esparreguera

Cada mes busco l'Espavila per endur-me'l a casa i veure quines activitats es fan al poble per si puc anar-hi amb el meu fill

Yessicalectora esparreguerina

M'agrada perquè puc estar al cas de l'oferta d'algunes botigues del poble

Albalectora esparreguerina
publicitat Espavila Esparreguera

És el moment de participar

Ha arribat l’hora de seguir endavant i de seguir escoltant el públic de l’Espavila. Volem que l’Espavila sigui un mitjà viu, ple de participació! Tenim ganes de sentir veus, d’escoltar opinions i de continuar creixent! Som-hi!

Revista Espavila Esparreguera Ardit
anuncis publicitats empreses
Veure més

Projectes

Contacte

T’ajudem!