DISSENY I EDICIÓ

  La revista 777 Comunica és un referent d’informació i opinió de l’actualitat d’Esparreguera des de l’any 1990. És una publicació bimensual sense ànim de lucre basada en el voluntarisme dels seus col·laboradors. La revista necessita tasques de disseny i maquetació imprescindibels en qualsevol mitjà en paper. Creiem en els mitjans de comunicació que estàn al servei de les persones i per això ens agrada aportar el nostre granet de sorra juntament amb la resta de col·laboradors que aconsegueixen que la revista estigui cada dos mesos als quioscos d’Esparreguera. A més, recentment, es treballa per una nova imatge per atreure nous lectors i subscriptors.

Publicitat 777 comunica Esparreguera Montserratí

Opinió

La veu dels col·laboradors és una peça clau de la revista. Per això en el seu disseny destaquem els espais on els col·laboradores argumenten els seus punts de vista.

Actualitat

El disseny i la maquetació de la revista s’enfoca a l’actualitat, és a dir, als temes que es fan referència en el número en concret.

Merchandising

De tant en tant, des d’Ardit hem elaborat diferent material per promocionar i donar a conèixer el 777. Un exemple són els calendaris, un obsequi pels subscritptors i un reclam per fer-ne de nous.

Foto 777 comunica Esparreguera
calendari 777 Esparreguera disseny Ardit

El 777 en digital

La revista 777 Comunica té també en funcionament la seva versió digital, setsetset.cat. Amb una mitjana de 6.000 visites mensuals, des d’Ardit es gestiona la publicitat de la web.

Informació 777 Esparreguera Montserrat
disseny gràfic revista local
Veure més

projectes!

Contacta’ns

T’ajudem!